Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρεία μας ξεκίνησε με τη μορφή ενός πολύ μικρού λογιστικού γραφείου το 1984.Οι 2 ιδρυτές της εταιρίας Μπάμπης και Μαρία Χριστοφυλλάκη με πάθος και αγάπη για το αντικείμενο αρχίζουν σιγά σιγά να κερδίζουν τους πρώτους τους πελάτες. Έχοντας διαγνώσει εγκαίρως το ρόλο που πρέπει να έχει ο λογιστής στο μεταβαλλόμενο τοπίο της τότε εποχής και με συμμάχους  τη συνεχή ενημέρωση και συνέπεια, επιτυγχάνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα , παρέχοντας υπεύθυνα υπηρεσίες υψηλής ανταποδοτικότητας, την εδραίωση τους στον κλάδο των λογιστών της πόλης της Δράμας.

Σήμερα αρκετά χρόνια μετά πολλά έχουν αλλάξει εκτός φυσικά από το μεράκι και τη διαρκή δίψα για ενημέρωση. Τα ηνία της εταιρίας έχουν περάσει στα παιδιά των ιδρυτών Μίλτο και Χριστίνα Χριστοφυλλάκη οι οποίοι μαζί με μία ομάδα συνεργατών έχουν θέσει ως στόχο, το να ανταποκρίνονται με ξεχωριστό τρόπο στις προσδοκίες κάθε πελάτη, δεσμεύοντας όλους του πόρους της γνώσης και των ικανοτήτων τους.

Η εταιρία μας ευελπιστεί σε μια μακροχρόνια συνεργασία μαζί σας, με κύρια χαρακτηριστικά την κατανόηση, την επικοινωνία και πάνω απ’ όλα την ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης. Στόχος μας να προσφέρουμε εξατομικευμένες φοροτεχνικές, λογιστικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες, ειδικά διαμορφωμένες στις εκάστοτε ανάγκες σας.

Με εκτίμηση,

Μίλτος Χριστοφυλλάκης

Χριστίνα Χριστοφυλλάκη

Γνωρίστε μας

Η ομάδα μας

Επικοινωνήστε μαζί μας.